MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A kajszibarack (Prunus armeniaca L.) illó anyagainak kialakulása az érés során és megjelenésük a gyümölcsből készült termékekben

Varga, Emese (2012) A kajszibarack (Prunus armeniaca L.) illó anyagainak kialakulása az érés során és megjelenésük a gyümölcsből készült termékekben. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Varga_Emese.pdf] Szöveg
Varga_Emese.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326596; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 47-52.; Ék. tanszéki jel; Kajszibarack; Aromaanyagok; Aromavizsgálat; Illatanyagok; Gázkromatográfia-tömegspektroszkópia; Lekvár;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 12:19
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Korány, Kornél
-
-
Konzulens
Csóka, Mariann
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2443
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése