Varga, Emese (2012) A kajszibarack (Prunus armeniaca L.) illó anyagainak kialakulása az érés során és megjelenésük a gyümölcsből készült termékekben. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Varga_Emese.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Varga_Emese.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326596; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 47-52.; Ék. tanszéki jel; Kajszibarack; Aromaanyagok; Aromavizsgálat; Illatanyagok; Gázkromatográfia-tömegspektroszkópia; Lekvár; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 12:19 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Korány, Kornél - - Konzulens Csóka, Mariann - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2443 |