Nagy, Dániel (2016) Joghurtból és táplálék-kiegészítőből izolált probiotikus baktériumok antagonista hatása Listeria innocua ellen. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nagy_Daniel.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nagy_Daniel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ381419; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sör- és szeszipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 36-42.; Sör. tanszéki jel; Mb. tanszéki jel; Joghurtok; Probiotikus baktériumok; Listeria fertőzöttség; Streptococcus; Izolátumok; Táplálékkiegészítők; Táptalajösszetétel; Cékla; Biokémiai vizsgálat; Mikromorfológia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 16 Nov 2023 14:33 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Belák, Ágnes - - Konzulens Deák, Bernadett - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2422 |