Szabó, Zsófia (2015) Ízesített kefirek termékfejlesztése Penalty Analysis segítségével. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szabo_Zsofia.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szabo_Zsofia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369748; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 68-69.; Ht. tanszéki jel; ÁÉ. tanszéki jel; Kefirek; Kefírgyártás; Szárazanyag-tartalom; Színmérés; Viszkozitás mérés; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 10:42 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - Konzulens Gere, Attila - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2391 |