Nagy László, Bendegúz (2016) Ike-jime japán hal-vágástechnológia : ponty (Cyprinus carpio) húsminőségére és eltarthatóságára gyakorolt hatásának és ipari alkalmazásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nagy_Laszlo_Bendeguz.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nagy_Laszlo_Bendeguz.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ382558; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 38-39.; Ht. tanszéki jel; Halfeldolgozás; Ponty; Vágástechnológia; Halhús; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 16 Nov 2023 12:54 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Palotás, Péter - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2306 |