Udvardi, Gergő (2014) Aktív ultrahang hatása húsok pácolásánál. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Udvardi_Gergo.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Udvardi_Gergo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370775; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 36-38.; Ht. tanszéki jel; Ultrahang alkalmazása; Húspácolás; Ultrahangos mérés; Sótartalom; Sertéshús; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 08:49 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich, László Ferenc - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/230 |