Pálmai, Kitti Anett (2017) Hüvelyesek aminosav tartalmának összehasonlítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegPalmai_Kitti_Anett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ373584; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 59-60.; Ék. tanszéki jel; Aminosavak; Hüvelyesek; Szója; Lencse; Csicseriborsó; Sárgaborsó; Fehérjetartalom; Növényi fehérjék; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2017 |
| Utolsó változtatás: | 10 Nov 2023 11:22 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Mednyánszky, Zsuzsanna - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2293 |


