MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A húsvertikumok versenyképessége és az azt meghatározó tényezők Európában

Tálas, Zsuzsanna (2015) A húsvertikumok versenyképessége és az azt meghatározó tényezők Európában. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Talas_Zsuzsanna.pdf] Szöveg
Talas_Zsuzsanna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370125; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 57-58.; Ht. tanszéki jel; Húsvertikum; Versenyképesség; Húsexport; Sertéshús; Marhahúspiac;
Szakterület(ek): H Social Sciences HF Commerce
S Agriculture S Agriculture (General)
S Agriculture SF Animal culture
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 22 Jan 2024 13:41
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Lakner, Zoltán
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2288
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése