Tálas, Zsuzsanna (2015) A húsvertikumok versenyképessége és az azt meghatározó tényezők Európában. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Talas_Zsuzsanna.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Talas_Zsuzsanna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370125; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 57-58.; Ht. tanszéki jel; Húsvertikum; Versenyképesség; Húsexport; Sertéshús; Marhahúspiac; |
Szakterület(ek): | H Social Sciences HF Commerce S Agriculture S Agriculture (General) S Agriculture SF Animal culture |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 22 Jan 2024 13:41 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Lakner, Zoltán - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2288 |