MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Az irányított erjesztés elemei a házi pálinka készítésben

Stier, Zoltán (2014) Az irányított erjesztés elemei a házi pálinka készítésben. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Stier_Zoltan.pdf] Szöveg
Stier_Zoltan.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ348592; Budapest; Pálinkamester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 70-71.; Sör. tanszéki jel; Pálinkafőzés; Irányított erjesztés; Cefrézés; Erjedésipari technológiák; Lepárlóberendezések; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 08:19
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Panyik, Gáborné
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2272
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése