Stier, Zoltán (2014) Az irányított erjesztés elemei a házi pálinka készítésben. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Stier_Zoltan.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Stier_Zoltan.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ348592; Budapest; Pálinkamester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 70-71.; Sör. tanszéki jel; Pálinkafőzés; Irányított erjesztés; Cefrézés; Erjedésipari technológiák; Lepárlóberendezések; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 08:19 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Panyik, Gáborné - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2272 |