MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Investigation of the Thermal, Rheological and Textural Behaviour of Sucrose Substitution with Maltitol and Stevia on Sugar - Lipid System

Nora Namoni, Denis (2020) Investigation of the Thermal, Rheological and Textural Behaviour of Sucrose Substitution with Maltitol and Stevia on Sugar - Lipid System. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nora Namoni.pdf] Szöveg
Nora Namoni.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ403563; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: p. [45-50.]; Gb. tanszéki jel; Édesítőszerek; Jázmin pakóca; Maltóz; Szacharóztartalom; Mesterséges édesítőszerek; Termikus műveletek; DSC-technika; Pálmazsír; Reológiai vizsgálatok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 16 Nov 2023 13:47
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
Konzulens
Kovács, Anikó
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2262
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése