Nora Namoni, Denis (2020) Investigation of the Thermal, Rheological and Textural Behaviour of Sucrose Substitution with Maltitol and Stevia on Sugar - Lipid System. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nora Namoni.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nora Namoni.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ403563; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: p. [45-50.]; Gb. tanszéki jel; Édesítőszerek; Jázmin pakóca; Maltóz; Szacharóztartalom; Mesterséges édesítőszerek; Termikus műveletek; DSC-technika; Pálmazsír; Reológiai vizsgálatok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 16 Nov 2023 13:47 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - Konzulens Kovács, Anikó - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2262 |