Bencze, Zsófia (2017) Invertáz enzim aktivitásának vizsgálata marcipán masszában. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bencze_Zsofia.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bencze_Zsofia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ375449; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 54-59.; Gb. tanszéki jel; Ké. tanszéki jel; Marcipán; Enzimaktivitás; Invertáz aktivitás; NIR/NIT spektroszkópia; FT-NIR spektrométer; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 16 Nov 2023 13:45 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - Konzulens Somogyi, László - - Konzulens Fodor, Marietta - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2260 |