MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Invertáz enzim aktivitásának vizsgálata marcipán masszában

Bencze, Zsófia (2017) Invertáz enzim aktivitásának vizsgálata marcipán masszában. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bencze_Zsofia.pdf] Szöveg
Bencze_Zsofia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ375449; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 54-59.; Gb. tanszéki jel; Ké. tanszéki jel; Marcipán; Enzimaktivitás; Invertáz aktivitás; NIR/NIT spektroszkópia; FT-NIR spektrométer;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 16 Nov 2023 13:45
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Soós, Anita
-
-
Konzulens
Somogyi, László
-
-
Konzulens
Fodor, Marietta
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2260
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése