MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Inulinnal készített vajkrémek reológiai tulajdonságainak vizsgálata

Kun, Attila (2015) Inulinnal készített vajkrémek reológiai tulajdonságainak vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kun_Attila.pdf] Szöveg
Kun_Attila.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ368875; Budapest; Élelmiszermérnök Msc, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 43-44.; Kot. tanszéki jel; Inulin; Vajkrémek; Vajgyártás; Vajgyártás; Beltartalmi vizsgálat; Érzékszervi vizsgálat; Variancia-analízis; Reológiai vizsgálatok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 16 Nov 2023 13:41
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Juhász, Réka
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2255
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése