Kovács, Katalin (2015) Inulinnal dúsított mogyoró és mákkrém előállításának lehetőségei. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegKovacs_Katalin.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ368867; Budapest; Élelmiszermérnök Msc, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 61-62.; Ht. tanszéki jel; Kot. tanszéki jel; Édesipari technológia; Krémek; Mogyoró; Funkcionális élelmiszerek; Inulin; Mák; Reológiai vizsgálatok; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 16 Nov 2023 13:41 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Juhász, Réka - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2254 |


