MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Instant italporok mikrobiológiai és analitikai kémiai vizsgálatai az egészségre gyakorolt pozitív hatásainak szempontjából

Papp, Ádám (2020) Instant italporok mikrobiológiai és analitikai kémiai vizsgálatai az egészségre gyakorolt pozitív hatásainak szempontjából. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Papp_Adam_BS.pdf] Szöveg
Papp_Adam_BS.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ411936; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 43-47.; Ké. tanszéki jel; Mb. tanszéki jel; Instant italok; Gyümölcspor; Escherichia coli; Pseudomonas aeruginosa; Staphyloccus aureus; Analitikai vizsgálatok; Mikrobiológiai vizsgálat; Antimikrobás hatás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 16 Nov 2023 13:24
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kovács, Mónika
-
-
Konzulens
Stefanovitsné Bányai, Éva
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2238
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése