Bodó, Péter (2020) Innováció és lehetőségek a gyorsfagyasztás területén. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bodo_Peter_Z1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bodo_Peter_Z1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ407707; Budapest; Élelmiszermérnök BSc, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 41-47.; Ht. tanszéki jel; Tartósítás. hűtés, fagyasztás; Fagyaszthatóság; Magnetokalorikus hűtés; Termoakusztikus hűtés; Lézeres hűtés; Technológiai fejlődés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 16 Nov 2023 13:21 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2233 |