Ujságh, Fruzsina (2012) Ágyas alma-, és körtepálinkák vizsgálata műszeres mérések és érzékszervi bírálat alapján. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Ujsagh_Fruzsina.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Ujsagh_Fruzsina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326766; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 65-66.; Sör. tanszéki jel; Ágyas pálinka; Almapálinka; Körtepálinkák; Aszalás; Italtechnológia; Beltartalmi vizsgálat; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 08:46 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Panyik, Gáborné - - Konzulens Nguyen, Duc Quang - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/220 |