MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Ágyas alma-, és körtepálinkák vizsgálata műszeres mérések és érzékszervi bírálat alapján

Ujságh, Fruzsina (2012) Ágyas alma-, és körtepálinkák vizsgálata műszeres mérések és érzékszervi bírálat alapján. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Ujsagh_Fruzsina.pdf] Szöveg
Ujsagh_Fruzsina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326766; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 65-66.; Sör. tanszéki jel; Ágyas pálinka; Almapálinka; Körtepálinkák; Aszalás; Italtechnológia; Beltartalmi vizsgálat; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 08:46
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Panyik, Gáborné
-
-
Konzulens
Nguyen, Duc Quang
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/220
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése