Miskolczi, Anett (2015) A hő és nagy hidrosztatikai nyomású kezelés hatása a tojásfehérje-lé mikrobiológiai stabilitására, minőségi és technofunkcionális paramétereire. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Miskolczi_Anett.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Miskolczi_Anett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370409; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 45-47.; Mb. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Tojásfehérje; Tojáslé; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Piskóta; Állományvizsgálat; Habképzés; |
Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 22 Jan 2024 10:15 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2151 |