Dragon, Károly (2013) Hozzáadott cukrot nem tartalmazó párizsikrém reológiai tulajdonságainak vizsgálata a tárolás során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Dragon_Karoly.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Dragon_Karoly.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ333690; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszertechnológia és termékfejlesztés; Bibliogr.: p. 54-55.; Kot. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Reológiai vizsgálatok; Cukrásztermékek; Édesipari krémek; Termékfejlesztés; Cukormentes termék; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 10 Nov 2023 09:51 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Juhász, Réka - - Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2149 |