MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Hozzáadott cukrot nem tartalmazó párizsikrém reológiai tulajdonságainak vizsgálata a tárolás során

Dragon, Károly (2013) Hozzáadott cukrot nem tartalmazó párizsikrém reológiai tulajdonságainak vizsgálata a tárolás során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Dragon_Karoly.pdf] Szöveg
Dragon_Karoly.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ333690; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszertechnológia és termékfejlesztés; Bibliogr.: p. 54-55.; Kot. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Reológiai vizsgálatok; Cukrásztermékek; Édesipari krémek; Termékfejlesztés; Cukormentes termék;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 10 Nov 2023 09:51
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Juhász, Réka
-
-
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2149
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése