MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Hosszan eltartható, kenhető gyümölcskrém termékfejlesztése hőkezelés és nagy hidrosztatikai nyomáskezelés alkalmazásával

Perity, Brigitta (2018) Hosszan eltartható, kenhető gyümölcskrém termékfejlesztése hőkezelés és nagy hidrosztatikai nyomáskezelés alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Perity_Brigitta.pdf] Szöveg
Perity_Brigitta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390685; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [44-47].; Ht. tanszéki jel; Gyümölcskrém; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Almakrém; Kivi; Tárolási idő;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 10 Nov 2023 09:42
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Hitka, Géza
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2143
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése