Dobó, Viktória (2019) Homoktövis extraktummal dúsított almalé tárolási kísérlete. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Dobo_Viktoria_XV.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Dobo_Viktoria_XV.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ411366; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 46-52.; Kot. tanszéki jel; Homoktövis törköly; Antimikrobás hatás; Extrakció; Almalevek; Tárolási körülmények; Bioaktív elemek; Gyümölcslégyártás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 06 Nov 2023 15:27 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pálócziné Furulyás, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2123 |