MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Hidrokolloidokkal dúsított gluténmentes száraztészta alapvető vizsgálatai és érzékszervi bírálata

Bányász, Laura (2018) Hidrokolloidokkal dúsított gluténmentes száraztészta alapvető vizsgálatai és érzékszervi bírálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Hozzáférési nyilatkozat hiányában a dolgozat nem elérhető
Kulcsszavak: ENTZ390339; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 51-55.; Gb. tanszéki jel; Áf. tanszéki jel; Tésztaipari technológia; Gluténmentes száraztészták; Kölesliszt; Hidrokolloidok; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 10 Nov 2023 09:21
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
Konzulens
Sipos, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2104
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése