Mátrai, András (2013) Hidrokolloidok funkcionális tulajdonságainak vizsgálata az élelmiszeriparban. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Matrai_Andras.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Matrai_Andras.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (978kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Főcím a nyilatkozatról |
Kulcsszavak: | ENTZ333779; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 39-40.; Kot. tanszéki jel; Hidrokolloidok; Reológiai vizsgálat; Viszkozitás mérés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 10 Nov 2023 09:21 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Székely, Dóra - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2103 |