MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Hidrokolloidok funkcionális tulajdonságainak vizsgálata az élelmiszeriparban

Mátrai, András (2013) Hidrokolloidok funkcionális tulajdonságainak vizsgálata az élelmiszeriparban. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Matrai_Andras.pdf] Szöveg
Matrai_Andras.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (978kB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Főcím a nyilatkozatról
Kulcsszavak: ENTZ333779; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 39-40.; Kot. tanszéki jel; Hidrokolloidok; Reológiai vizsgálat; Viszkozitás mérés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 10 Nov 2023 09:21
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Székely, Dóra
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2103
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése