MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Áfonyalikőr fejlesztése likőripari kivonat felhasználásáv

Kovács, Eszter (2019) Áfonyalikőr fejlesztése likőripari kivonat felhasználásáv. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Osszefoglalo.pdf] Szöveg
Osszefoglalo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (115kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391617; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Sör- és szeszipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [40-42.]; Sör. tanszéki jel; Áfonyalikőr; Likőrgyártás; Analitikai vizsgálatok; Gyógynövénykivonatok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 08:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/205
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése