Kovács, Eszter (2019) Áfonyalikőr fejlesztése likőripari kivonat felhasználásáv. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Osszefoglalo.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Osszefoglalo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (115kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391617; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Sör- és szeszipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [40-42.]; Sör. tanszéki jel; Áfonyalikőr; Likőrgyártás; Analitikai vizsgálatok; Gyógynövénykivonatok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 08:39 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/205 |