MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Adalékanyagok mennyiségének csökkentési lehetőségei nagy hidrosztatikus nyomással

Kocsis, Bálint (2016) Adalékanyagok mennyiségének csökkentési lehetőségei nagy hidrosztatikus nyomással. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kocsis_Balint.pdf] Szöveg
Kocsis_Balint.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ381927; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 37-39.; Ht. tanszéki jel; Élelmiszer-adalékanyagok; Algakivonat; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Burgonyakeményítő; Viszkozitás mérés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 08:32
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/194
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése