MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Acerola készítmények, mint antioxidánsok használata zöldségkonzervek esetén

Góczán, Bálint (2018) Acerola készítmények, mint antioxidánsok használata zöldségkonzervek esetén. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2023.04.19)
Kulcsszavak: ENTZ411833; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 47-56.; Kot. tanszéki jel; Konzervtechnológia; Zöldségkonzervek; Vörös bab; Csemegekukorica konzerv; Élelmiszer-adalékanyagok; Acerola;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 08:31
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/187
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése