MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Gyógy- és festőnövények felhasználási lehetőségei a cukrászatban : Egészséges alternatíva a szintetikus színezőanyagok kiváltására

Forgács, Klára (2019) Gyógy- és festőnövények felhasználási lehetőségei a cukrászatban : Egészséges alternatíva a szintetikus színezőanyagok kiváltására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Forgacs_Klara.pdf] Szöveg
Forgacs_Klara.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ392460; Budapest; Gyógynövényismerő- és felhasználó szakember szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 41-44.; Z/Gyógyn. tanszéki jel; Festőnövények; Természetes színezékek; Élelmiszer-színezék; Csalán; Fekete bodza; Kökény; Pipacs; Homoktövis; Körömvirág; Sáfrányos szeklice; Gyermekláncfű; Cukrásztermékek;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 06 Nov 2023 10:19
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Gosztola, Beáta
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1867
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése