Tornyi-Molnár, Alexandra (2018) A gyermekeknek szánt élelmiszerek cukor- és adalékanyag-tartalma, avagy hogyan boldoguljunk az ízek fogságában a minél egészségesebb életmód kialakítása érdekében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Tornyi_Molnar_Alexandra.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Tornyi_Molnar_Alexandra.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ388898; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Élelmiszer-kereskedelem szakirány; Bibliogr.: p. [33-35].; Élip. tanszéki jel; Cukortartalom; Cukorfogyasztás; Gyermekétkeztetés; Élelmiszer-adalékanyagok; Színezékek; Ízjavítás; Édesítőszerek; Kérdőíves vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 06 Nov 2023 10:10 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szendrő, Éva - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1864 |