MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Gyártásközi sörminták antioxidáns kapacitását befolyásoló tényezők vizsgálata a sörkészítés folyamata során

Kozák, Anett (2016) Gyártásközi sörminták antioxidáns kapacitását befolyásoló tényezők vizsgálata a sörkészítés folyamata során. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kozak_Anett.pdf] Szöveg
Kozak_Anett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ376213; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszeripari technológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 47-51.; Ht. tanszéki jel; Ké. tanszéki jel; Söripari technológia; Antioxidáns kapacitás; Extrakttartalom; Színmeghatározás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 06 Nov 2023 10:10
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Papp, Nóra
-
-
Konzulens
Stefanovitsné Bányai, Éva
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1863
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése