Kozák, Anett (2016) Gyártásközi sörminták antioxidáns kapacitását befolyásoló tényezők vizsgálata a sörkészítés folyamata során. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kozak_Anett.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kozak_Anett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ376213; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszeripari technológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 47-51.; Ht. tanszéki jel; Ké. tanszéki jel; Söripari technológia; Antioxidáns kapacitás; Extrakttartalom; Színmeghatározás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 06 Nov 2023 10:10 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Papp, Nóra - - Konzulens Stefanovitsné Bányai, Éva - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1863 |