Kiss, Annamária Nikolett (2018) Graham és teljes kiőrlésű liszt összehasonlítása sütőipari termékekben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kiss_Annamaria_Nikolett.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kiss_Annamaria_Nikolett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390667; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 37-39.; Gb. tanszéki jel; Teljes kiőrlésű liszt; Grahamliszt; Malomipari technológia; Liszt-vizsgálat; NIR/NIT spektroszkópia; Cipó; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 06 Nov 2023 09:49 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kóczánné Manninger, Katalin - - Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1853 |