MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Graham és teljes kiőrlésű liszt összehasonlítása sütőipari termékekben

Kiss, Annamária Nikolett (2018) Graham és teljes kiőrlésű liszt összehasonlítása sütőipari termékekben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kiss_Annamaria_Nikolett.pdf] Szöveg
Kiss_Annamaria_Nikolett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390667; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 37-39.; Gb. tanszéki jel; Teljes kiőrlésű liszt; Grahamliszt; Malomipari technológia; Liszt-vizsgálat; NIR/NIT spektroszkópia; Cipó;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 06 Nov 2023 09:49
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kóczánné Manninger, Katalin
-
-
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1853
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése