Varga, Adrián (2020) A Gönci kajszibarackból készült cefre és párlat összetevőinek vizsgálata eltérő savazási módszer mellett. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Varga_Adrian_EPBMOK.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Varga_Adrian_EPBMOK.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ412683; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 60.; Sör. tanszéki jel; Kajszibarack cefre; Barackpálinka; Cefrézés; HPLC rendszer; Szerves savak; Savtartalom; Gázkromatográfia; Érzékszervi vizsgálat; Tejsavbaktériumok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 06 Nov 2023 09:46 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1847 |