Simon, Csilla (2020) Gombapástétom termékfejlesztése természetes állománykialakítókkal. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ426423; Budapest; Bibliogr.: p.49-52.; Ht. tanszéki jel; Zöldségpüré; Gombapástétom; Élelmiszer-adalékanyagok; Gombafeldolgozás; Inulin; Keményítők; Guargumi; Xantán; Érzet; Természetes adalékanyagok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 06 Nov 2023 09:24 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1836 |