MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Gombapástétom termékfejlesztése természetes állománykialakítókkal

Simon, Csilla (2020) Gombapástétom termékfejlesztése természetes állománykialakítókkal. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ426423; Budapest; Bibliogr.: p.49-52.; Ht. tanszéki jel; Zöldségpüré; Gombapástétom; Élelmiszer-adalékanyagok; Gombafeldolgozás; Inulin; Keményítők; Guargumi; Xantán; Érzet; Természetes adalékanyagok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 06 Nov 2023 09:24
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1836
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése