Héjjas, Kata Zsuzsanna (2018) Gluténmentes piskóta termékfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Hejjas_Kata_Zsuzsanna.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Hejjas_Kata_Zsuzsanna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (955kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389513; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy stakirány; Bibliogr.: p. 38-39.; Gb. tanszéki jel; Gluténmentes élelmiszerek; Piskóta; Tésztaipari technológia; Kukoricaliszt; Rizsliszt; Búzaliszt; Gabonapehely; Szerkezetvizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 06 Nov 2023 09:19 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1829 |