Dénes, Balázs (2016) Gluténmentes alapanyagokból, gyümölcs ízesítéssel készült sörök termékfejlesztése, az alapanyagok összetételének optimálása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Denes_Balazs.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Denes_Balazs.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ381130; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sör- és szeszipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 64-66.; Sör. tanszéki jel; Gyümölcssörök; Gluténmentes sör; Söripari technológia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 06 Nov 2023 09:04 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1824 |