MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Gluténmentes alapanyagokból, gyümölcs ízesítéssel készült sörök termékfejlesztése, az alapanyagok összetételének optimálása

Dénes, Balázs (2016) Gluténmentes alapanyagokból, gyümölcs ízesítéssel készült sörök termékfejlesztése, az alapanyagok összetételének optimálása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Denes_Balazs.pdf] Szöveg
Denes_Balazs.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ381130; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sör- és szeszipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 64-66.; Sör. tanszéki jel; Gyümölcssörök; Gluténmentes sör; Söripari technológia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 06 Nov 2023 09:04
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1824
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése