MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A glicerin-faktor és glükonsav-faktor alkalmazásának lehetőségei a borhamisítások kimutatásában

Soós, Gergely (2012) A glicerin-faktor és glükonsav-faktor alkalmazásának lehetőségei a borhamisítások kimutatásában. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Soos_Gergely.pdf] Szöveg
Soos_Gergely.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332574; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: borászat és üdítőitalipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 38.; Bor. tanszéki jel; Glicerin; Glükonsav termelés; Borhamisítás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 06 Nov 2023 08:36
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kállay, Miklós
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1820
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése