Soós, Gergely (2012) A glicerin-faktor és glükonsav-faktor alkalmazásának lehetőségei a borhamisítások kimutatásában. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Soos_Gergely.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Soos_Gergely.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332574; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: borászat és üdítőitalipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 38.; Bor. tanszéki jel; Glicerin; Glükonsav termelés; Borhamisítás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 06 Nov 2023 08:36 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kállay, Miklós - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1820 |