MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Gin előállításának lehetőségei különböző technológiákkal

Völgyi, Tamás (2020) Gin előállításának lehetőségei különböző technológiákkal. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Volgyi_Tamas_P5.pdf] Szöveg
Volgyi_Tamas_P5.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ412686; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 40-42.; Sör. tanszéki jel; Italtechnológia; Gin; Borókafélék; Gázkromatográfia-tömegspektroszkópia; Termékfejlesztés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 06 Nov 2023 08:27
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1815
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése