Kovács, Kinga (2018) Gasztronómiai érdeklődés Magyarországon. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kovacs_Kinga.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kovacs_Kinga.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389722; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszergazdasági termékkezelés és logisztika specializáció; Bibliogr.: p. 44-50.; Élip. tanszéki jel; Gasztronómia; Főzés alapanyagai; Háztartásstatisztika; Reformkonyha; Családi élet; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 02 Nov 2023 10:47 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Temesi, Ágoston - - Konzulens Plasek, Brigitta - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1783 |