Somogyi, Nikolett (2018) Fürjtojással dúsított durum bázisú száraztészta minták fizikai-, kémiai-, mikrobiológiai- jellemzőinek nyomon követése konyhatechnológiai feldolgozás során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Somogyi_Nikolett.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Somogyi_Nikolett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389783; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. [38-43.]; Mb. tanszéki jel; Gb. tanszéki jel; Durumbúzaliszt; Száraztészták; Tésztaipari technológia; Fürjtojás; Élelmiszerbiztonság; Beltartalmi vizsgálat; Mikrobiológiai kockázat; Mikrobiológiai vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 13:46 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - Konzulens Kiskó, Gabriella - - Konzulens Sipos, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1742 |