Horváth, Márk Imre (2020) A fruktóz térhódítása az élelmiszeriparban és annak gazdasági, élettani hatásai. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Horvath_Mark_Imre_2020_2021_1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Horvath_Mark_Imre_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ430618; Budapest; Bibliogr.: fol 50-54.; Gb. tanszéki jel; Fruktóz; Izocukor; Szörpök; Cukoripari technológia; Egészséges táplálkozás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 13:38 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1732 |