MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A fruktóz térhódítása az élelmiszeriparban és annak gazdasági, élettani hatásai

Horváth, Márk Imre (2020) A fruktóz térhódítása az élelmiszeriparban és annak gazdasági, élettani hatásai. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Horvath_Mark_Imre_2020_2021_1.pdf] Szöveg
Horvath_Mark_Imre_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ430618; Budapest; Bibliogr.: fol 50-54.; Gb. tanszéki jel; Fruktóz; Izocukor; Szörpök; Cukoripari technológia; Egészséges táplálkozás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 31 Okt 2023 13:38
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1732
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése