Somorai, Lilla (2012) Friss húsok eltarthatóságának növelése nagy hidrosztatikai nyomás alkalmazásával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Somorai_Lilla.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Somorai_Lilla.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326724; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék-technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 49-50.; Ht. tanszéki jel; Húsipari technológia; Húsérlelés; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Húskészítmények tartósítása; Csirkehús; Marhahús; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 13:27 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1714 |