MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Friss húsok eltarthatóságának növelése nagy hidrosztatikai nyomás alkalmazásával

Somorai, Lilla (2012) Friss húsok eltarthatóságának növelése nagy hidrosztatikai nyomás alkalmazásával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Somorai_Lilla.pdf] Szöveg
Somorai_Lilla.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326724; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék-technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 49-50.; Ht. tanszéki jel; Húsipari technológia; Húsérlelés; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Húskészítmények tartósítása; Csirkehús; Marhahús;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 31 Okt 2023 13:27
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Friedrich, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1714
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése