Szilágyi, Dóra (2019) A folsav tartalom változásának vizsgálata a sör-készítés folyamán. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szilagyi_Dora.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szilagyi_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ397939; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sör- és szeszipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 40-41.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Folsav; Cefrézés; Proteaz enzim; Malátagyártás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 12:49 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Koren, Dániel - - Konzulens Kun-Farkas, Gabriella - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1680 |