MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fogyasztásra előkészített friss gyümölcs és zöldségfélék mikrobiológiai stabilitásának fokozása új mosási módszerekkel

Góczi, Judit (2014) Fogyasztásra előkészített friss gyümölcs és zöldségfélék mikrobiológiai stabilitásának fokozása új mosási módszerekkel. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Goczi_Judit.pdf] Szöveg
Goczi_Judit.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371499; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 35.; Ht. tanszéki jel; Madársaláta; Mosóvíz; Aktív víz; Mikrobaszám csökkentés; Escherichia coli;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 30 Okt 2023 12:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Balla, Csaba
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1561
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése