Góczi, Judit (2014) Fogyasztásra előkészített friss gyümölcs és zöldségfélék mikrobiológiai stabilitásának fokozása új mosási módszerekkel. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Goczi_Judit.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Goczi_Judit.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371499; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 35.; Ht. tanszéki jel; Madársaláta; Mosóvíz; Aktív víz; Mikrobaszám csökkentés; Escherichia coli; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 30 Okt 2023 12:20 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Balla, Csaba - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1561 |