MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A finomseprőn tartás hatása a polifenol vegyületekre

Fodor, Dorina Daniella (2013) A finomseprőn tartás hatása a polifenol vegyületekre. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Fodor_Dorina_Daniella.pdf] Szöveg
Fodor_Dorina_Daniella.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ334128; Budapest; Szőlész-borász mérnök (BSc) szak; Bibliogr.: p. 32-39.; Bor. tanszéki jel; Polifenol csökkentés; Finomseprőn tartás; Chardonnay; Borelemzés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 30 Okt 2023 10:45
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyitrainé Sárdy, Diána
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1547
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése