MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fermentált tejtermékekkel kapcsolatos fogyasztói magatartás feltérképezése online felmérés keretében

Kóder, Kinga (2014) Fermentált tejtermékekkel kapcsolatos fogyasztói magatartás feltérképezése online felmérés keretében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Koder_Kinga.pdf] Szöveg
Koder_Kinga.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370794; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 38-40.; Ht. tanszéki jel; Élip. tanszéki jel; Fermentált tejtermék; Fogyasztói magatartás; Joghurtok; Kefirek; Savanyú tejkészítmények; Kérdőíves vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 30 Okt 2023 09:54
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
Konzulens
Bódi, Barbara
-
-
Konzulens
Kasza, Gyula
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1531
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése