MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fermentált tejtermékben allergenitást csökkentő enzim hatására bekövetkező minőségbeli változások vizsgálata

Puchner, Tamás (2019) Fermentált tejtermékben allergenitást csökkentő enzim hatására bekövetkező minőségbeli változások vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Puchner_Tamas.pdf] Szöveg
Puchner_Tamas.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ392040; Budapest; Biomérnök BSC; Bibliogr.: p. 38.; Élip. tanszéki jel; Fermentált tejtermék; Élelmiszerallergia; Papaya; Joghurtok; Membrán-szűrési eljárások; Fermentációs technológiák; Viszkozitás mérés; Antioxidáns kapacitás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 30 Okt 2023 09:52
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Koris, András
-
-
Konzulens
Csighy, Attila
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1530
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése