Sütő, Gábor (2015) A fermentáció hatása különböző magvak őrleményeinek kémiai jellemzőire. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Suto_Gabor.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Suto_Gabor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (809kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370032; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sütő és tésztaipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 31-32.; Gb. tanszéki jel; Hajdina; Tökmag; Lencse; Búzaliszt; Őrlemények; Fermentációs technológiák; Polifenolok; Antioxidánsok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 30 Okt 2023 09:42 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1526 |