MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Feldolgozott húsipari termékek minőségellenőrzésére szolgáló mikroorganizmusok kimutatása tenyésztéses eljárással

Urbán, Erika (2020) Feldolgozott húsipari termékek minőségellenőrzésére szolgáló mikroorganizmusok kimutatása tenyésztéses eljárással. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Urban_Erika.pdf] Szöveg
Urban_Erika.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ427153; Budapest; Bibliogr.: p.[48-52.]; Mb. tanszéki jel; Húsminőség; Élelmiszerbiztonság; Higiénia; Listeria monocytogenes; Szalmonella; Staphyloccus aureus; Clostridium perfringens; Enterobaktériumok; Kolbászfélék;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 27 Okt 2023 09:48
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiskó, Gabriella
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1493
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése