Harsányiné Szakács, Renáta (2019) Feldolgozás hatása a meggy (Prunus cerasus L.) beltartalmi értékére. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Teljes szöveg![[thumbnail of Harsanyine_Szakacs_Renata_F6.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Harsanyine_Szakacs_Renata_F6.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ398420; Budapest; Gyümölcs-zöldség feldolgozó szakmérnök szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 33-34.; Kot. tanszéki jel; Gyümölcsfeldolgozás; Gyümölcslégyártás; Meggylé; Morfológiai vizsgálat; Beltartalmi vizsgálat; Törköly; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 09:45 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Székely, Dóra - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1491 |