MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Feldolgozás hatása a meggy (Prunus cerasus L.) beltartalmi értékére

Harsányiné Szakács, Renáta (2019) Feldolgozás hatása a meggy (Prunus cerasus L.) beltartalmi értékére. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Teljes szöveg
[thumbnail of Harsanyine_Szakacs_Renata_F6.pdf] Szöveg
Harsanyine_Szakacs_Renata_F6.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ398420; Budapest; Gyümölcs-zöldség feldolgozó szakmérnök szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 33-34.; Kot. tanszéki jel; Gyümölcsfeldolgozás; Gyümölcslégyártás; Meggylé; Morfológiai vizsgálat; Beltartalmi vizsgálat; Törköly;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 27 Okt 2023 09:45
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Székely, Dóra
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1491
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése