Sebő, Julianna (2015) A feketebodza-lé (Sambucus nigra L.) tükrösítése mikroszűréssel és a műveleti paraméterek hatása a lé beltartalmi tulajdonságaira. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Sebo_Julianna.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Sebo_Julianna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369804; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: 51-54.; Ég. tanszéki jel; Kot. tanszéki jel; Ké. tanszéki jel; Fekete bodza; Bodzalé; Membrán-szűrési eljárások; Mikroszűrés; Analitikai vizsgálatok; Beltartalmi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 09:43 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bánvölgyi, Szilvia - - Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1489 |