MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A feketebodza-lé (Sambucus nigra L.) tükrösítése mikroszűréssel és a műveleti paraméterek hatása a lé beltartalmi tulajdonságaira

Sebő, Julianna (2015) A feketebodza-lé (Sambucus nigra L.) tükrösítése mikroszűréssel és a műveleti paraméterek hatása a lé beltartalmi tulajdonságaira. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Sebo_Julianna.pdf] Szöveg
Sebo_Julianna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369804; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: 51-54.; Ég. tanszéki jel; Kot. tanszéki jel; Ké. tanszéki jel; Fekete bodza; Bodzalé; Membrán-szűrési eljárások; Mikroszűrés; Analitikai vizsgálatok; Beltartalmi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 27 Okt 2023 09:43
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Bánvölgyi, Szilvia
-
-
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1489
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése