MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Feketebodza tejsav- és színanyag tartalmának alakulása a szüreti szezonban

Palágyi, Zsuzsanna (2019) Feketebodza tejsav- és színanyag tartalmának alakulása a szüreti szezonban. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Palagyi_Zsuzsanna_HE.pdf] Szöveg
Palagyi_Zsuzsanna_HE.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ411696; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 44-46.; Kot. tanszéki jel; Feketebodza; Színanyagok; Tejsav; Antociánok; Antioxidáns kapacitás; Szárazanyag-tartalom; Tejsavbaktériumok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 27 Okt 2023 10:28
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1488
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése