Palágyi, Zsuzsanna (2019) Feketebodza tejsav- és színanyag tartalmának alakulása a szüreti szezonban. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Palagyi_Zsuzsanna_HE.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Palagyi_Zsuzsanna_HE.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ411696; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 44-46.; Kot. tanszéki jel; Feketebodza; Színanyagok; Tejsav; Antociánok; Antioxidáns kapacitás; Szárazanyag-tartalom; Tejsavbaktériumok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 10:28 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1488 |