Dely, Sára (2016) Fekete ribizlivel ízesített csokoládé. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Dely_Sara.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Dely_Sara.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ382617; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsiradékipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 32-35.; Gb. tanszéki jel; Édesipari technológia; Étcsokoládé; Fekete ribiszke; Gyümölcskészítmények; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 09:43 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1487 |