MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fekete bodzalé-sűrítménnyel színezett joghurtok beltartalmi értékeinek változása tárolás során

Balla, Dániel (2015) Fekete bodzalé-sűrítménnyel színezett joghurtok beltartalmi értékeinek változása tárolás során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Balla_Daniel.pdf] Szöveg
Balla_Daniel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369966; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 35-38.; Kot. tanszéki jel; Joghurtok; Fekete bodza; Bodzalé; Gyümölcsjoghurtok; Beltartalmi vizsgálat; Természetes színezékek; Tejipari technológia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 27 Okt 2023 09:28
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
Konzulens
Szakács, Bianka
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1481
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése